Šola petja

Šola petja Studio Cantica je namenjena vsem, ki svoj glas v življenju veliko uporabljajo, ali pa ga želijo dobro spoznati.

ČE ŽELITE

  • izboljšati kvaliteto svojega glasu,Šola petja Manice Smrdelj, Studio Cantica.
  • povečati razpon,
  • izenačiti barvo glasu na visokih in nizkih tonih,
  • se znebiti nenadnih sprememb v jakosti glasu in
  • razviti svoj pevski izraz,
  • morda se želite znebiti utrujenosti glasu in
  • končno peti ali govoriti z lahkoto, brez naprezanja …

…potem ste na pravem mestu. Za vas bomo poiskali najustreznejše vaje, jih posneli in jih boste lahko doma poslušali in vadili.

V ŠOLI PETJA STUDIO CANTICA VAM NUDIMO:

Na individualnih pevskih vajah veliko delamo na profesionalni tehniki petja, stilskem izrazu, interpretaciji pesmi, pravilni izgovorjavi, povečevanju prisotnosti glasu, oblikovanju lastnega pevskega izraza, pevske stabilnosti, sproščenosti in zdrave samozavesti.

Individualne vaje so lahko namenjene tudi govornikom oziroma vsem, ki pri svojem poklicu veliko uporabljajo glasilke, npr. radijski spikerji, učitelji, predavatelji…

Privoščite si kvalitetno pevsko vajo malo drugače, ali pa morda pevsko delavnico za vašo pevsko skupino ali pevski zbor.

Če imate pomemben nastop ali koncert in želite biti tehnično boljši, bolj samozavestni in suvereni za svoj nastop na odru, pevskem tekmovanju ali talent šovu, vam bomo pomagali izboljšati trenutno pevsko stanje. Preberi več…

Če ste pripravljeni na snemanje v studiu in bi želeli svoj vokal čimbolje posneti, si privoščite osebnega vocalnega trenerja, ki vas bo spremljal in usmerjal v profesionalno izvedbo.

Studio Cantica večkrat organizira delavnice umetnosti odrskega nastopanja. Preko delavnic se učimo spoznavanja z odrom, soočanja s samim seboj, zaupanja vase in v svoje sposobnosti, premagovanja treme, sproščenga gibanja na odru…

Studio Cantica večkrat povabi v svoje prostore razne priznane mojstre učitelje petja iz tujine, ki imajo med svojimi učenci svetovno znane pevske zvezde. Pevci se v času gostovanja lahko prijavijo na delavnice in pevske vaje, ki jih takrat vodijo gostje.

Če živite predaleč od studia in ne morete osebno obiskovati vaj, če ste se preselili in bi želeli nadaljevati vaje z nami, če ste na potovanju v tujini in ne bi želeli prekiniti urnika vaj, če ste na turneji, ali pa bi želeli imeti vaje kar doma, je skype idealna rešitev.